Tech

Sulm kibernetik i mundshëm në spitalet qendrore në Florida

Foto: Ilustrim
 

Ekspertët kanë filluar hetimet pasi sistemet kompjuterike të dy spitaleve qendrore në Florida shfaqën shenja të aktivitetit të pazakontë, ka thënë një zyrtar.

Spitali “Villages Regional” dhe “UF Health Leesburg” kanë mbyllur disa sisteme në mënyrë që të mbrojnë informacionet e pacientëve duke ndërruar formë në letër dhe laps për të dokumentuar vizitat e pacientit.