Tech

Shërbimi satelitor i internetit, Starlink ka marrë 500,000 porosi, thotë Musk

 

SpaceX ka marrë më shumë se 500,000 porosi për shërbimin e saj satelitor të internetit Starlink dhe nuk ka parashikuar ndonjë problem teknik që mund të mos e plotësojë kërkesën ka thënë të martën Elon Musk.

“I vetëm kufizimi është dendësia e lartë e përdoruesve në zonat urbane”, ka shkruar Musk në Twitter, duke iu përgjigjur një postimi nga një reporter i CNBC që tha se depozitat prej 99 dolarrë që SpaceX mori për shërbimin ishin plotësisht të rimbursueshme dhe nuk garantonin shërbim.