Tech

Chrome 90 rrit përformancën dhe produktivitetin

Chrome 90 rrit përformancën dhe produktivitetin
 

Google lansoi disa veçori të reja në Chrome duke cituar edhe performancën e shtuar në shfletues. Chrome tani ka menaxhim më të mirë të dokumenteve PDF, shpërndarje të lehtë të lidhjeve e shumë të tjera.

“Link to Highlight” është një funksion i cili përdoret për të ndarë një tekst të nënvizuar me miqtë apo kolegët e punës. Mjafton të selektoni tekstin në një uebfaqe dhe të klikoni me të djathtën e më pas opsionin “Copy link to highlight.” Duke hapur këtë lidhje marrësi automatikisht dërgohet tek seksioni ku gjendet teksti i nënvizuar.