Tech

Vonohet vendimi për rikthimin e Donald Trumpit në Facebook dhe Instagram

Vonohet vendimi për rikthimin e Donald Trumpit në Facebook dhe Instagram
 

Bordi Mbikëqyrës i Facebookut ka vonuar vendimin lidhur me lejimin e rikthimit të ish-presidentit amerikan Donald Tump, në Facebook dhe Instagram.

Trump ishte ndaluar nga Facebooku në fillim të janarit të këtij viti për shkak të trazirave në Kongresin amerikan.