Tech

Turqia ndalon përdorimin e kriptovalutave

Turqia ndalon përdorimin e kriptovalutave
 

Banka Qendrore e Turqisë ka ndaluar përdorimin e kriptovalutave për të blerë mallra dhe shërbime, duke përmendur dëmet e mundshme që mund të shkaktohen dhe rreziqet e konsiderueshme në transaksione të tilla.

Banka në njoftimin e saj thotë se kriptovalutat nuk mund të përdoren direkt ose indirekt si instrument pagese, njofton reuters.