Tech

Australia nuk ka frikë nga bllokada që i ka bërë Facebook-u

Australia nuk ka frikë nga bllokada që i ka bërë Facebook-u
 

Kryeministri australian Scott Morrison ka deklaruar se qeveria e tij nuk frikësohet nga bllokimi që Facebook u ka bërë përdoruesve të këtij shteti duke u pamundësuar atyre që të publikojnë lajme.

Morrison e ka përshkruar këtë veprim të facebook-ut si arrogant dhe dëshpërues.