Tech

Shitjet e Applet arritën vlerën e mbi 111 miliardë dollarë në tre muajt e fundit të vitit të kaluar

Shitjet e Applet arritën vlerën e mbi 111 miliardë dollarë në tre muajt e fundit të vitit të kaluar
Foto: Reuters
 

Shitjet e Applet kanë arritur një rekord tjetër, ndërsa familjet kanë blerë produktet e reja të firmës si telefona, laptopë dhe pajisje tjera gjatë periudhës së Krishtlindjes, shkruan BBC.

Shitjet në tre muajt e fundit të vitit 2020 arritën vlerën e mbi 111 miliardë dollarë, që ishte një rritje prej 21 për qind për dallim nga viti i kaluar.