Tech

Këshilla e ekspertëve: Mënjanoni ”passwordet” e thjeshta

Këshilla e ekspertëve: Mënjanoni ”passwordet” e thjeshta
 

Milano, 28 dhjetor – Password-et e tipit 123456 janë disa nga fjalëkalimet më të njohura dhe të cilat duhet të përditësohen sa më shpejt të jetë e mundur nëse po i përdorim ato si kodet tona, shkruan vanityfair.it.

Facebook, Gmail, Spotify, Amazon dhe shumica e faqeve dhe shërbimeve të disponueshme në internet kërkojnë krijimin e një password-i personal në të cilin mund të përdorim adresën tonë të postës elektronike.