Tech

Edhe ”Apple” mund të akuzohet për...ryshfet?

Edhe ”Apple” mund të akuzohet për...ryshfet?
 

Santa Klara, 25 nëntor – Kreu i sigurisë globale të kompanisë ”Apple Inc” dhe një sherif i Kalifornisë janë mes të akuzuarve për ryshfet, pasi një iPhod me vlerë 70 000 dollarë do t’ia kalonin Zyrës së Sherifit të qarkut Santa Klara, në këmbim të lejeve të armëve të fshehura të zjarrit, sipas një padie të lëshuar nga autoritetet hetimore.

Javën e kaluar, një juri e madhe paditi Thomas Moyer, oficerin e sigurisë së ”Apple” si dhe sherifin e qarkut Santa Klara, Rick Sung.