Tech

“Google” prezanton smartphone të pajtueshëm me rrjetin 5G

“Google” prezanton smartphone të pajtueshëm me rrjetin 5G

Nju Jork, 1 tetor – Kompania teknologjike “Google” njoftoi sot në internet prezantimin e dy modeleve të reja të celularëve të saj inteligjentë “Pixel”, që do të jenë në përputhje me teknologjinë 5G, duke shpresuar të rrisë asetet e saj të tregut në një sektor ku luan një rol të vogël.

“5G është teknologjia më e fundit e telefonisë celulare, që sjell shkarkime të shpejta dhe shpejtësi transmetimi te përdoruesit në të gjithë botën”, shkroi në një postim në blog, Brian Rakowski, kreu i Menaxhimit të Produktit në Google.