Tech

Facebooku kërcënon të largohet nga Evropa

Facebooku kërcënon të largohet nga Evropa

Facebooku ka thënë se mund të ndalojë së operuari në Evropë, fal rregullave të reja që ndikojnë se si barten të dhënat nga Bashkimi Evropian për në SHBA.

Aplikacioni bazë i Facebookut dhe po ashtu Instagrami mund të largohen nga Evropa, raporton “Business Insider”.