Tech

Trumpi ia jep “bekimin” marrëveshjes së TikTok-ut me Oracle

Trumpi ia jep “bekimin” marrëveshjes së TikTok-ut me Oracle
Foto: Ilustrim

Presidenti i SHBA-së, Donald Trump, ka aprovuar një marrëveshje e cila do të lejojë aplikacionin kinez TikTok të vazhdojë operimin në SHBA.

Trump ka thënë se i ka dhënë “bekimin” e tij bashkëpunimit në mes të TikTok-ut dhe kompanisë amerikane Oracle dhe Walmart.