Tech

Twitteri rrit sigurinë para presidencialeve amerikane

Twitteri rrit sigurinë para presidencialeve amerikane

Twitter njoftoi sot se po përgatitet të përmirësojë sigurinë e llogarive të organizatave dhe personaliteteve politike amerikane, si dhe të gazetarëve dhe medias, para zgjedhjeve presidenciale të nëntorit dhe dy muaj pas një piratimi spektakolar në platformë.

Llogaritë e prekura do të kërkohet të përdorin një fjalëkalim të fortë dhe të inkurajohen të lejojnë vërtetimin e dyfishtë, një metodë që konsiderohet më e sigurt për përdoruesit.