Tech

TikTok dhe Oracle arrijnë marrëveshje

TikTok dhe Oracle arrijnë marrëveshje

Firma amerikane e teknologjisë, Oracle ka konfirmuar se pronari i TikTokut ia ka propozuar formalisht të bëhet “partnere e besueshme e teknologjisë” për këtë aplikacion për shkëmbimin e videove.

Detajet e plota të këtij partneriteti ende nuk janë zbradhur, por qëllimi është shmangia prej kërcënimit të presidentit Trump që ta mbyllë këtë shërbim kinez në SHBA.