Tech

Instagrami rivalizon direkt TikTokun

Instagrami rivalizon direkt TikTokun

Me pasiguritë që po e rrethojnë rrjetin social TikTok, gjiganti Instagram po synon të marrë disa përdorues duke lansuar një rival direkt të quajtur “Reels”, që ka nisur të funksionojë në më shumë se 50 shtete nga kjo e mërkurë.

Ngjashëm me TikTokun, “Reels” ua mundëson përdoruesve të krijojnë video të shkurtra me muzikë apo zë të caktuar në sfond, e që më pas mund të ndahet me miqtë dhe ndjekësit. Është mundësi e re që Instagrami të sigurojë përdorues të rinj, apo të rrisë kohën të cilën njerëzit e kalojnë në këtë rrjet social përditë.