Tech

Pandemia i jep hov industrisë së kamerave

Pandemia i jep hov industrisë së kamerave
 

Pasi mbyllja për shkak të COVID-19 pati efekt në tërë botën, miliona njerëz u kthyen te puna nga shtëpia dhe organizimi virtual i festave me shoqëri. Brenda natës, kamerat u kthyen nga aksesorë të thjeshtë kompjuteri në pluhur ari.

Edhe tani, rritja fillestare e kërkesës në muajin mars mezi është zvogëluar, me prodhuesit të cilët kanë luftuar t’i përmbushin kërkesat e shumë konsumatorëve që kanë provuar blerjen. Dhe, përderisa disa konsumatorë kanë qenë të suksesshëm, ka shumë dëshmi që shumë prej tyre janë ende duke kërkuar kot. Kërkesat në ngritje Telefonat smart, tabletët dhe laptopët përgjithësisht vijnë me kamera të integruara.