Tech

Tastiera e xhamit nga Apple

Tastiera e xhamit nga Apple

Nëse ndonjëherë keni shkruar paragrafë të gjata në telefonin tuaj apo në tablet, duke përdorur tastierën në ekran, e dini që nuk është përvojë aq e mirë.

Përdorimi i tastierës fizike është më i lehtë ndoshta pse dëgjojmë dhe prekim fizikisht secilën shkronjë. Por Apple mendon që mund t’ua ndryshojë mendjen.