Tech

Tiktok nënshkruan ”Kodin Europian” kundër dezinformimit

Tiktok nënshkruan ”Kodin Europian” kundër dezinformimit

Bruksel, 24 qershor – Aplikacioni popullor Tiktok ka vendosur të nënshkruajë ”Kodin Europian” kundër dezinformimit të filluar në tetor 2018 për të luftuar përhapjen e lajmeve të rremë në internet.

Kodi u prezantua nga Komisioni i BE së bashku me platformat më të rëndësishme dhe kompanitë kryesore si Google, Facebook, Twitter, Mozilla dhe Microsoft si dhe shoqata të ndryshme në sektor.