Tech

Laptopi Dell XPS 15, më i miri në treg në raport me çmimin

 

Njerëzit janë të ngarkuar shumë me informata rreth laptopëve, së cilët janë të kompletuar me çdo gjë. Dhe Dell XPS 15, përfundimisht është një laptop i cili është lehtë t’i rekomandohet kujtdo, pavarësisht se çfarë punë do të kryejë, shkruan TechRadar të hënën.

Secili element në këtë laptop përmbushë atë për çka kemi nevojë në vitin 2020. Pamje të bukur, tastierë shumë të rehatshme, altoparlantë me zë të mirë dhe mundësinë e rehatshme të të punuarit pa ‘maus’ për një kohë të gjatë, transmeton KOHA.