Tech

Ngritje e madhe e sulmeve kibernetike gjatë pandemisë

Ngritje e madhe e sulmeve kibernetike gjatë pandemisë

Hakerët kanë ndërmarrë një mori sulmesh kibernetike për të shfrytëzuar rastin në kohën kur njerëzit po punojnë nga shtëpia në Britani të Madhe dhe gjetkë, derisa mbyllja si masë mbrojtëse ka detyruar njerëzit që të përdorin sisteme të panjohura familjare për të kryer punë. Sulme të ngjashme janë raportuar edhe në Gjermani, ekonomia më e madhe e kontinentit evropian, raportojnë mediat lokale të këtyre dy shteteve.

Kaosi si mundësi