Tech

Misioni i SpaceX-it dhe Nasa-s, i gatshëm për t’u lansuar

Misioni i SpaceX-it dhe Nasa-s, i gatshëm për t’u lansuar
Foto: SpaceX
 

Zyrtarët kryesorë në NASA dhe kompania private SpaceX kanë nënshkruar misionin historik për në stacionin hapësinor që do të ndodhë javën e ardhshme, raporton BBC.

Astronautët Dough Hurley dhe Bob Benken do të nisen për në orbitë nga Florida, hera e parë brenda nëntë vjetëve që njerëzit dalin nga Toka prej territorit të SHBA-së.