Tech

Opsioni “pa komente” i Twitterit mund të kënaqë Trumpin, por të nxisë reagime te përcjellësit e tij

Opsioni “pa komente” i Twitterit mund të kënaqë Trumpin, por të nxisë reagime te përcjellësit e tij
Foto: Reuters
 

Twitter është duke testuar një mundësi të re në mënyrë që përdoruesit të mund të limitojnë se kush mund t’u përgjigjet postimeve të tyre. Pra mund të vendosni se kush mund të komentojë: vetëm njerëzit të cilët i përcillni apo vetëm njerëzit e përmendur në koment. Nëse nuk e përmendni askënd dhe zgjidhni opsionin e fundit, atëherë askush nuk mund të përgjigjet në postimet e juaja.

Reagimet ndaj këtij opsioni të ri kanë qenë të përziera. Disa janë duke e lavdëruar si mënyrë e mirë për t’i ndalur provokuesit që të përgjigjen në komente, e të tjerët thonë se u shkon për shtati personave të njohur, sidomos politikanëve, shkruan revista Mashable.