Tech

Facebooku lanson një aplikacion bisedash vetëm për çifte

Facebooku lanson një aplikacion bisedash vetëm për çifte

Kompania Facebook të martën lansoi një aplikacion të ri social i dedikuar për çifte i quajtur “Tuned” që u mundëson çifteve të komunikojnë, të shpërndajnë foto, muzikë dhe të kenë një hapësirë të kujtimeve të përbashkëta mes tyre.

Aplikacioni aktualisht është në dispozicion vetëm në App Store të Apples në SHBA dhe në Kanada, sipas “Sensor Tower”, raporton Reuters.