Tech

Facebooku lanson aplikacionin Messenger për desktop

Facebooku lanson aplikacionin Messenger për desktop

Facebooku më në fund ka lëshuar aplikacionin Messenger edhe për desktop, nëntë vjet pas debutimit.

Pasi shënoi 100 për qind rritje në përdorim, Messengeri tani ka lansuar aplikacionet për desktopë në Mac dhe Windows.