Tech

Facebook do të ul kualitetin e videove në Evropë

Facebook do të ul kualitetin e videove në Evropë

Facebook ka thënë se do të reduktoj kualitetin e videove përkohësisht në platformën e saj si dhe në Instagram në Evropë për të ndihmuar shpërndarësit e internetit.

Mijëra evropian janë duke punuar nga shtëpia, për shkak të koronavirusit, e kjo i ka shkaktuar problem të madh kompanive që shpërndajnë internet, pasi ka kërkesë të madhe të tij, transmeton KOHA.