Tech

Izolimi nëpër shtëpi “bllokon” Fortniten

 

Adhuruesit e video-lojërave kanë përjetuar probleme të shumta me video-lojën e famshme Fortnite – pasi shumë njerëz janë mbyllur në shtëpi për shkak të pandemisë së koronavirusit.

“Epig Games”, zhvilluesi i video-lojës së famshme, njoftoi në Twitter se po heton një numër problemesh dhe ka marrë raportime të shumta se loja ka dështuar.