Tech

Gatesi jep dorëheqje nga Microsofti

Gatesi jep dorëheqje nga Microsofti

Bashkëthemeluesi i Microsoftit, Bill Gates, ka dhënë dorëheqje nga bordi i kompanisë për të kaluar kohën në aktivitetet filantropike.

Ai ka thënë se dëshiron të fokusohet në shëndetin global dhe zhvillim, edukim e tejkalimin e sfidës së ndryshimeve klimatike.