Tech

COVID-19 anulon Panairin Botëror të Telefonisë

COVID-19 anulon Panairin Botëror të Telefonisë
 

Barcelonë, 13 shkurt – Një goditje tjetër e radhës për ekonominë botërore vjen nga koronavirusi, që mori emrin e ri COVID-19.

Panairi Botëror i Telefonisë, ​​një nga panairet më të mëdha në botë për telefoninë, që organizohet që nga viti 2006 në Barcelonë dhe që ishte planifikuar për këtë vit nga 24 deri më 27 shkurt, u anulua, transmeton atsh njoftimin.