Tech

Hakohen profilet zyrtare të Facebookut në Twitter dhe Instagram

Foto: SkyNews
 

Profilet zyrtare të Facebookut duket se janë hakuar nga një grup i cili më parë kishte komprometuar llogari të HBO-së, New York Timesit dhe, së fundmi, NFL-së si dhe një sërë ekipesh të futbollit.

Një zëdhënës i Twitterit ka konfirmuar se dy nga llogaritë e Facebookut, @Facebook dhe @Messenger, ishin hakuar përmes një platforme të palës së tretë të premten.