Tech

Tencent dhe Black Shark po punojnë në një telefon të përbashkët për gaming

Tencent dhe Black Shark po punojnë në një telefon të përbashkët për gaming

Tencent Games është një nga kompanitë më të mëdha për gaming në botë dhe me hitet si PUBG: Mobile dhe Arena of Valor, sigurisht se bëhet fjalë për një kompani me renome në botën të lojërave mobile. Qysh më herët kishim informacione për ambiciet e kompanisë për ta krijuar telefonin e vet për gaming, raporton GSMArena.

Tani, Tencent Games i ka publikuar planet e veta për bashkëpunimin me Black Shark në pajisje, si me optimizimin harduerik, ashtu edhe me atë softuerik.