Tech

Publikohen kërkesat sistemore për PC për “Detroit: Become Human”

Publikohen kërkesat sistemore për PC për “Detroit: Become Human”

Më herët këtë vit, Quantic Dream paralajmëroi që tri lojëra të hershme ekskluzive të PlayStation do t’i kenë versionet e tyre PC. Heavy Rain dhe Beyond Two Souls janë tashmë në dispozicion, ndërsa këtë muaj listës i bashkohet edhe Detroit: Become Human. Demoja për lojën nuk është ende në dispozicion, por ka kërkesa të sistemit PC për titullin, raporton KitGuru.

Kërkesat minimale