Tech

Nokia 2.3 është telefoni më i ri Android One

Nokia 2.3 është telefoni më i ri Android One

Nokia e ka prezantuar Nokia 2.3, telefonin e vet më të ri Android One, i cili bie në segmentin buxhetor dhe do të shitet me një çmim prej 109 €.

Nokia 2.3 është telefon i thjeshtë i bërë nga polimeret. Në pjesën e përparme të pajisjes është një ekran 6.2 inçësh, 720p me notch. Në pjesën anësore ndodhet butoni i dedikuar për Google Assistant. Pjesa e pasme është bërë nga materiali 3D me nano-teksturë, ndërsa pajisja do të jetë në dispozicion në variantet Cyan Green, Sand dhe Charcoal.