Tech

Samsung A11, A31 dhe A41 do t’i kenë 64 GB hapësirë bazë për ruajtje

Samsung A11, A31 dhe A41 do t’i kenë 64 GB hapësirë bazë për ruajtje

Linja e telefonave Galaxy A e Samsungut ka arritur sukses të madh gjatë vitit të kaluar, ndërsa kompania e Koresë së Jugut synon ta bartë këtë sukses në vitin 2020 me modele të reja si Galaxy A11, A31 dhe A41, raporton GSMArena.

Këto modele janë vërejtur me emërtimet SM-A115X, SM-A315X dhe SM-A415X, ndërsa lajmi më interesant është se të gjitha do të kenë hapësirë fillestare për të dhëna prej 64 GB.