Tech

Disney Plus do të zgjerohet në më shumë shtetet nga 2020-a

Disney Plus do të zgjerohet në më shumë shtetet nga 2020-a
 

Derisa shërbimet transmetuese (“streaming”) janë të mahnitshme, problemi është se në kushtet e disponueshmërisë, ato mund të limitohen.

Të marrim për shembull Hulun, ky shërbim ende nuk është i disponueshëm në shumë pjesë të botës, duke lënë disa përdorues të zemëruar dhe t’i kthehen piraterisë në mënyrë që të shikojnë shfaqjet e caktuara, shkruan ubergizmo. Megjithatë, Disney duket se po punon që t’i shmanget këtij problemi.