Tech

Apple bashkohet me Valven për pajisjen e saj AR

Apple bashkohet me Valven për pajisjen e saj AR

Kompania e njohur e teknologjisë, Apple, ka planifikuar të krijojë një pajisje AR (Realiteti i Shtuar) për disa kohë tani, dhe sipas parashikimeve të mëparshme vitin e ardhshëm, ne mund të shohim një pajisje të tillë.

DigiTimes zbulon më shumë detaje në lidhje me pajisjen AR të Applet, dhe bazuar në burimet e saj, Apple aktualisht ka angazhuar kompaninë Valve për të zhvilluar një pajisje të tillë.