Tech

“Ditët me Fat” ju ftojnë në Neptun

“Ditët me Fat” ju ftojnë në Neptun
Artikull i sponsorizuar

Neptun si rrjeti më i madh i pajisjeve elektronike në Kosovë, vjen me edicionin e trete të zbritjeve speciale për këtë vit, të njohura si Ditët me FAT.

Oferta do zgjasë 4 ditë me zbritje që shkojnë deri në 50% dhe me mundësinë e blerjes me këste 0% interes me të gjitha bankat, duke filluar nga 10 deri me 13 Tetor në të gjitha dyqanet e tij.