Tech

Publikohet Borderlands 3 për PC dhe konzola

Publikohet Borderlands 3 për PC dhe konzola

Loja Borderlands 3 është publikuar midis 12 dhe 13 shtatorit, në varësi të rajonit. Siç pritej, lojtarët në PC pa hezituar u zhytën në botën e lojës me ç’rast edhe i bënë testet e para të performancës, raporton VG247.

Fatkeqësisht, rezultoi se versioni PC i lojës nuk erdhi pa probleme, ndërsa problemet më të shpeshta me të cilat u përballën lojtarët janë bllokimi i fotografisë, i cili shfaqet në mënyrë rastësore. Ndonjëherë kjo ndodh gjatë shënjestrimit në zona të reja, ndërsa të tjerët raportuan se kjo ndodh kur kamera lëviz.