Tech

LG mund të kthehet në tregun e tabletëve me G Pad 5

LG mund të kthehet në tregun e tabletëve me G Pad 5

Kompania e Koresë së Jugut ka munguar në treg për më shumë se dy vjet, por informacione të reja sugjerojnë që LG G Pad 5 (modeli LM-T600 dhe kodifikuar TF10) është në ardhje.

Modeli LM-T600L (ose LMT600L) kohët e fundit ka marrë certifikimin e radios në Korenë e Jugut.