Tech

Microsofti përdor funksionin e Windows 10 për t’i përmirësuar temat e errëta për Google Chrome dhe Edge

Microsofti përdor funksionin e Windows 10 për t’i përmirësuar temat e errëta për Google Chrome dhe Edge

Microsofti është i angazhuar të ofrojë tema të errëta në aplikacionet e veta, dhe kjo përfshin edhe browserin e ri Microsoft Edge i cili është ende në përgatitje.

Meqenëse browseri bazohet në Chromium, përmirësimet e bëra në Edge mund të shtrihen edhe në browserë të tjerë që e përdorin të njëjtën platformë, duke përfshirë Google Chrome, raporton Softpedia.