Tech

LG sjell monitorët e parë në botë për gaming me IPS 1ms

LG sjell monitorët e parë në botë për gaming me IPS 1ms
 

Gjatë E3 2019, kompania LG ka prezantoi monitorët e parë në botë për gaming IPS 1ms.

Bëhet fjalë për serinë e ekraneve UltraGear, e cila ofron cilësi të jashtëzakonshme të fotografisë në panelet e tyre Nano IPS, me reagueshmëri ultra të shpejtë dhe shpejtësi të rifreskimit prej 144Hz, raporton Overclock3D.