Tech

Dark Mode për iOS 13 paraqitet në screenshote

Dark Mode për iOS 13 paraqitet në screenshote
 

Më 3 qershor, Apple do ta prezantojë zyrtarisht iOS 13 gjatë konferencës së vet vjetore për developerë. Në këtë rast do të mësojmë rreth funksioneve të reja që sistemi operativ do t’i implementojë kur të jetë zyrtarisht në dispozicion nga vjeshta, raporton GSMArena.

Një nga karakteristikat të cilat përmenden tash ca kohë për iOS 13, është Dark Mode. Tani janë paraqitur screenshotët që e tregojnë këtë mod në aksion. Bëhet fjalë për temën e errët, dhe siç tregojnë fotot, do ta përdorë barin e zi në disa aplikacione të integruara, siç është Music.