Tech

Kallëpet e supozuara për modelet e sivjetshme të iPhone konfirmojnë dizajnin

Kallëpet e supozuara për modelet e sivjetshme të iPhone konfirmojnë dizajnin

Fotografia e postuar në Twitter nga Mark Gurman thuhet se i zbulon kallëpet që do të përdoren për modelet iPhone 2019 (iPhone 11 dhe iPhone XR 2). Këto emërtime nuk janë konfirmuar zyrtarisht dhe duhet të merren me rezervë, raporton Ubergizmo.

Kallëpet tregojnë se, kryesisht, iPhone i sivjetëm do ta ketë një dizajn të ngjashëm me paraardhësit e tij. Dallimi kryesor është sigurisht dizenjimi i moduleve të kamerës në anën e pasme.