Tech

OnePlus 7 Pro vjen me konfigurim të trefishtë kamerash

OnePlus 7 Pro vjen me konfigurim të trefishtë kamerash

Më parë këtë javë, OnePlus konfirmoi se do të ketë dy modele të serisë së ardhshme të OnePlus 7, duke përfshirë një version standard dhe një Pro.

Sot, OnePlus ka zbuluar se OnePlus 7 Pro do të vijë me tri kamera në pjesën e pasme.