Tech

Twitter Lights Out e ofron dark modin e vërtetë në iOS

Twitter Lights Out e ofron dark modin e vërtetë në iOS
 

Dark Mode ose Night Mode është një karakteristikë mjaft e popullarizuar kohët e fundit. Përveç lehtësimit të shikimit të përmbajtjes dhe reduktimit të lodhjes së syve, modet e këtilla të errëta e zvogëlojnë shpenzimin e baterisë, sidomos në pajisjet me ekrane OLED, raporton SlashGear.

Jo të gjitha Dark Modet janë të njëjta - disa prej tyre janë më shumë të kaltra se të zeza. Kështu është rasti edhe me modin ekzistues Night Mode të Twitterit, kështu që rrjeti social ka vendosur ta prezantojë modin e ri "Lights Out", i cili vjen në versionin e zi.