Tech

Loja "Call of Duty: Mobile" më në fund vjen në pajisjet me Android dhe iOS

Loja
 

Adhuruesit e lojërave të dedikuara për pajisjet mobile kanë arsye për gëzim sepse loja "Call of Duty: Mobile" do të vijë në pajisjet që e përdorin sistemin operativ Android dhe iOS.

Bëhet fjalë për një lojë falas e cila i sjell hartat si Nuketown dhe Crash, dhe karakteret dhe armët nga seria CoD, duke përfshirë Black Ops dhe Modern Warfare.