Tech

Shumica e aplikacioneve antivirus në Android janë fals

Shumica e aplikacioneve antivirus në Android janë fals
 

Aplikacionet antivirus kanë për qëllim të lejojnë përdoruesit të jenë të qetë nëse ata klikojnë aksidentalisht në një lidhje të dyshimtë ose me email, pasi e dinë se pajisja e tyre është e mbrojtur.

Për fat të keq, ka kaq shumë aplikacione antivirus që shpesh është e vështirë të zgjidhen, dhe më e keqja është se pjesa më e madhe e tyre janë fals, transmeton KosovaPress.