Tech

Sistemi i sigurisë së Google mund t’ju spiunojë!

Sistemi i sigurisë së Google mund t’ju spiunojë!
 

Google është gjetur në mes të një skandali privatësie, pasi të mërkurën u zbulua se ka një mikrofon të instaluar ne sistemin e alarmit Nest Secure.

Mikrofoni nuk është në listën e specifikacioneve të produktit Nest, e cila është e dizajnuar që të kujdeset për sigurinë dhe të mbajtur të fshehtë të dhënat personale.