Tech

Google planifikon orën e parë të mençur dhe telefona buxhetorë për sivjet

Google planifikon orën e parë të mençur dhe telefona buxhetorë për sivjet
 

Burimet e sajtit Nikkei pretendojnë të kenë detaje të planeve të Google për lansimin e pajisjeve në vitin 2019, ku përfshihen disa risi për brendin e popullarizuar. Për fillim, si duket burimet e brendshme i konfirmojnë thashethemet rreth telefonave më të lirë Pixel.

Raporti nuk përmban shumë detaje, por sugjeron që linja buxhetore Pixel do ta ketë një çmim që është më i ulët se ai për iPhone XR prej 749 dollarësh. Thashethemet e mëparshme theksonin pajisjet e mesme dhe të mëdha me ekrane LCD prej 1080p, procesor Snapdragon 670, hapësirë prej 32GB, një kamerë prej 12MP në pjesën e pasme dhe një kamerë të përparme.