Tech

Xiaomi Mi 9 vjen më 20 shkurt

 

Xiaomi Mi 9 u zbulua në fillim të janarit me procesorin Snapdragon 855 dhe me kodin e quajtur Cepheus.

Tani kanë rrjedh informata zyrtare rreth pajisjes. Lei Jun, bashkë-themeluesja e Xiaomi, ka lëshuar një ‘teaser’ për datën zyrtare të lëshimit të telefonit, që është 20 shkurt.