Google bën gati versionin e ri të aplikacionit për navigim

Google bën gati versionin e ri të aplikacionit për navigim

11 February 2019 17:16

Google deri tash ka ofruar harta dhe pamje të rrugëve, por kompania më në fund ka vendosur të bëjë një kombinim të të dyjave.

Duke naviguar me versionin e ri të “Google Maps”, njerëzit mund të marrin detaje shtesë përmes platformës.

Google thotë se është duke e testuar opsionin e ri, për të cilin ka shtuar se i duhet akoma kohë para lansimit.

Aplikacioni funksionon thjeshtë. Google dëshiron fillimisht që përdoruesit të njohin ambientin përreth duke kthyer kamerën drejt objekteve, ndërtesave e rrugëve, e më pas që të ndiqni shigjetat drejt cakut.

Ky aplikacion përmes “Augmented Reality” mendohet se do të ndihmojë më shumë përdoruesit për të gjetur më lehtë lokacione të caktuara.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme